Cuma, Mayıs 20, 2011

Diş buğdayı..:)

 Kuzumun dişlerini çok bekledik... Tam 9 ay 9 günlüktü ilk dişi tık dediğinde kaşığa... Bu kadar bekleyince bi diş buğdayı yapmak gerekti tabii... Kuzu tepsiden önce streteskop u seçti... Babasıda onu uzun ince parmaklarından dolayı cerrah yapmayı düşünüyodu zaten... Sonra mübarek Kitabı aldı...:)

Kına gecesiyle beraber yaptık... Önce okuduk, üfledik, dualar ettik... Sonra kalktık oynadık... En çok kuzum alkışladı herkesi... Vaktin çok geç olması o saate kadar uykusuz kalması felan etkilemedi.. Yürümüş olsa kalkar oynardı eminim...:)




Burada hazır şeyler yok pek... Bu yüzden kendimiz yaptık kuzumun dişbuğdayı kurabiyelerini...:)
Ben pişirdim süslemesini istese oldukça kalabalık bi gurup yaptı... Sümeyra ablamız, Sevil ablamız, Fatmanur ablamız, komşumuz Kübra ablamız annesi Fatma teyzemiz ve kayınvalidesi Şukufe teyzemiz ... Baya bi kişinin emeği vardı yani... Tatlımız ise Tuba ablamızdan geldi... Su böreğinide Fatma teyzemizle Şukufe teyzemiz açtı... Onlar olmasa iki çocukla bu kadar işe kalkışamazdım...Özellikle gelenlerin ev sahibi sandığı Sumeyra ablamıza... Herkese çok teşekkür ediyoruz... :)



Bide sepeti koluna takıp okulda kurabiyelerimizi dağıtan babamızada çok teşekkür ediyoruz... Ben bu sepeti koluma takıpta okulda gezmem diye söylendide hayli zaman...:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder